10 minute 10 ani. Ghid complet pentru un aspect frumos si tanar carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea 10 minute 10 ani. Ghid complet pentru un aspect frumos si tanar? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Fredric Brandt Descriere: 10 minute 10 ani pleaca de la o idee simpla: 10 minute de ingrijire zilnica a pielii pot face pe oricine sa arate cu 10 ani mai tanar. Cartea se plaseaza la limita dintre medicina biologie si chimie fiind excelent documentata iar termenii tehnici sunt lesne de inteles. Autorul descrie in amanunt alcatuirea pielii (cel mai mare organ al corpului uman) felul in care aceasta functioneaza si imbatraneste propunand apoi o serie de strategii menite sa o faca sa arate mai bine. Sunt prezentate toate posibilele tratamente sau solutii care au rolul de a impiedica formarea ridurilor combat pigmentarea pielii si pot face pe oricine sa arate mai atragator. Pentru fiecare caz in parte sunt indicate durata pastrarii efectului modul de administrare precum si informatii legate de cat de invaziv sau dureros poate fi un tratament sau altul. Daca va aflati singur si ratacit pe altarul ingrijirii pielii daca va ganditi sa va supuneti operatiilor estetice dar sperati ca nu va fi cazul daca aveti nevoie de informatii exacte amanuntite despre cum sa scapati de pungile de sub ochi sau de acele riduri tot mai adanci de pe frunte daca v-ati dus la prietene magazine pentru femei raioane de cosmetica cosmeticiene si chirurgi plasticieni si ati obtinut o gramada de raspunsuri contradictorii atunci sistemul simplu si exact al doctorului Fredric Brandt este raspunsul la toate intrebarile dumneavoastra. 10 minute 10 ani carte scrisa de unul dintre cei mai renumiti dermatologi ofera un program de intretinere completa a pielii care va solicita zilnic numai 10 minute si promite sa va intinereasca cu 10 ani.

Momentan costa 16.34 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta 10 minute 10 ani. Ghid complet pentru un aspect frumos si tanar carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu