202 retete de salate carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea 202 retete de salate? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Mihai Basoiu Descriere: De ce 202? De ce salate? Sunt intrebari carora Mihai Basoiu le raspunde dintru inceput. Celui dintai printr-un frumos recurs la istorie – si pentru Kogalniceanu si Negruzzi odinioara un numar de 200 de retete era optim pentru un retetar complet iar celei de-a doua… Chiar ce-ar fi sa aflati fiecare dintre voi raspunsul atat in paginile acestei cat si in practica voastra cotidiana? Ar fi culmea ca astazi cand toata media este plina de indemnuri la un stil de viata sanatos din care salata este nelipsita sa te intrebi de ce salate. Pentru ca sunt bune sanatoase lesne de preparat la indemana si a celor cu buzunarele mai goale si a prietenilor Fortunei. Si nu in ultimul rand doamnelor si domnisoarelor daca veti stii sa respectati sfaturile prietenesti ale lui maitre Basoiu va asigur ca veti putea manca exact atatea salate cate veti pofti fara ca ultima pereche de blugi supra-mulati sa zaca uitata in dulap pe motiv de colacei.

Momentan costa 7.9 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta 202 retete de salate carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu