Abdomene fara riscuri carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Abdomene fara riscuri? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Blandine Calais-Germain Descriere: Aceasta carte s-a vandut de-a lungul timpului in peste un milion de exemplare. De ce? Pentru ca atat de mare este interesul pentru un aspect fizic placut obtinut intr-un mod sanatos. Nu vorbim aici de o carte oarecare pe care sa o rasfoiesti si sa o lasi sa ramana ascunsa in biblioteca intre alte carti de dieta si miscare. Si asta pentru ca Blandine Calais-Germain s-a gandit sa realizeze unul dintre cele mai eficace ghiduri existente pe piata la ora actuala in care sa prezinte metoda inovatoare botezata simplu Abdomene fara riscuri. Autoarea se foloseste de experienta de kinetoterapeut pentru a propune exercitii abdominale concepute plecand de la si respectand structura anatomica a corpului. Siguranta metodei exercitiilor menite sa dezvolte rezistenta si forta abdominala a fost demonstrata in mai bine de 20 de ani de practica. Lucrarea plina de informatii si sfaturi aplicabile imediat completate de imagini si desene extrem de clare se adreseaza asadar tuturor persoanelor care practica exercitiile abdominale in diverse domenii si ramuri sportive precum bodybuilding yoga dans aquagym circ gimnastica fitness sporturi de echipa anduranta muzica sau arte martiale dar si celor care le predau terapeuti sau profesori de educatie fizica sa nu mai vorbim despre cei si cele care doresc sa slabeasca. Sanatate de fier si lectura placuta!

Momentan costa 11.2 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Abdomene fara riscuri carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu