Adevarul despre alimente nutritie sanatoasa si diete. Ortodietoterapie carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Adevarul despre alimente nutritie sanatoasa si diete. Ortodietoterapie? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Gheorghe Mencinicopschi Descriere: Aceasta carte a aparut la editura Medicala. Mai mult ca oricand problema unei alimentatii sanatoase si a unor diete echilibrate suscita interesul milioanelor de consumatori de alimente mai mult sau mai putin sanatoase cumparate din supermarketuri piete magazine alimentare. Daca vrem sa fim sanatosi sa citim cu luare aminte aceasta lucrare a profesorului Mencinicopschi – care este o somitate in materie de nutritie sanatoasa – si a colaboratorilor sai si sa invatam sa ne ferim singuri de… otrava din farfurie! Cartea nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca nimanui: medici farmacisti dar si de ce nu mame gospodine care vor sa-si hraneasca sanatos familia.

Momentan costa 91.17 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Adevarul despre alimente nutritie sanatoasa si diete. Ortodietoterapie carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu