Alimente care combat cancerul. Prevenirea cancerului prin dieta carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Alimente care combat cancerul. Prevenirea cancerului prin dieta? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Richard Beliveau Descriere: Proprietatile anticancer ale alimentelor sunt stiri de prima pagina. Studiile intreprinse in prezent demonstreaza cum elemente din compozitia anumitor alimente reduc semnificativ riscul de aparitie a cancerului si stopeaza dezvoltarea acestuia (in cazul in care a aparut deja). Cu toate acestea informatiile transmise prin mass-media sunt confuze si adesea greu de inteles. Ce ar trebui sa consumam mai exact si in ce combinatii? Oare toate alimentele anticancer au acelasi efect? Combat ele orice tip de cancer? In cartea Alimente care combat cancerul celebrul biochimist Richard Beliveau si cercetatorul Denis Gingras descriu proprietati active ale alimentelor care combat cancerul si modul in care acestea actioneaza pentru a proteja organismul. De exemplu o dieta diversificata ce include anumite fructe legume si bauturi precum ceaiul verde si mustul permite absorbtia zilnica a unei cantitati terapeutice de compusi fitochimici anticancer. Cunoscand procesele stiintifice din spatele acestor beneficii terapeutice intelegem nu doar motivul pentru care este atat de important sa includa aceste alimente in dieta ci si cat de usor este.

Momentan costa 67.76 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Alimente care combat cancerul. Prevenirea cancerului prin dieta carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu