Alimente pentru o viata sanatoasa. Ghid de preventie si terapeutica carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Alimente pentru o viata sanatoasa. Ghid de preventie si terapeutica? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Gheorghe Mencinicopschi Descriere: Dupa cum afirma medicul grec Hipocrat in secolul al IV-lea i.Hr. alimentele trebuie sa fie si medicamente iar medicamentele sa vina din alimentele noastre. Mai mult decat un rol functional alimentele ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si chiar sa prevenim aparitia bolilor. Societatea moderna este din ce in ce mai preocupata de rolul nutritiei mai ales avand in vedere dificultatea alegerii unui mod de hranire adecvat si aparitiei bine cunoscutelor E-uri fitochimicele de sinteza industriala multe dintre ele foarte nocive. Cartea de fata va prezinta detaliat rolul alimentelor si al substantelor considerate esentiale pentru mentinerea sanatatii. Autorii sunt doua personalitati in domeniul nutritiei prof. dr. Gh. Mencinicopschi (specialist in alimentatie si nutritie umana directorul Institutului de Cercetari pentru Chimie Alimentara) si prof. dr. G. Puia Negulescu (specialist in nutritie comparativa membru al Societatii Americane de Chimie).

Momentan costa 9.39 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Alimente pentru o viata sanatoasa. Ghid de preventie si terapeutica carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu