Anatomia Yoga. Ghid practic al miscarilor posturilor si tehnicilor de respiratie carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Anatomia Yoga. Ghid practic al miscarilor posturilor si tehnicilor de respiratie? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Leslie Kaminoff Descriere: Continand mai multe ilustratii anatomice color si informatii aprofundate acest manual ofera o mai buna intelegere a structurilor si principiilor care stau la baza fiecarei miscari si a tot ceea ce inseamna yoga. De la respiratie si pozitiile in picioare la inversiuni cititorul poate vedea cum raspund anumiti muschi la miscarile articulatiilor cum modificarea unei posturi ii poate mari sau micsora eficienta si legatura fundamentala care exista intre coloana vertebrala respiratie si pozitia corpului. Fie ca te afli la inceput de drum sau practici yoga de mai multi ani cartea de fata va constitui o sursa de informare nepretuita care iti va permite sa vezi fiecare miscare intr-o lumina cu totul noua. Autorii experti recunoscuti pe plan international in anatomie tehnici de respiratie si yoga au creat o lucrare de referinta pentru practicantii si instructorii de yoga deopotriva.

Momentan costa 26.71 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Anatomia Yoga. Ghid practic al miscarilor posturilor si tehnicilor de respiratie carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu