Antrenamentul condamnatilor carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Antrenamentul condamnatilor? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Paul Coach Wade Descriere: Dupa ce-si petrece peste doua decenii din viata in cateva din cele mai dure penitenciare americane Paul Wade publica aceasta carte cu un subiect de exceptie care devine instantaneu best-seller. Autorul demonstreaza ca poti obtine rezultate extraordinare in sport fara ajutorul aparatelor ci doar folosindu-ti propriul corp reinviind asa-numitul antrenament calistenic. Bazandu-se pe propria experienta acumulata in regimul de detentie si folosindu-si creativitatea autorul propune un sistem de antrenament pe cat de simplu pe atat de eficient care ofera tuturor un gen de pregatire fizica cu beneficii garantate asupra sanatatii si cu performante incredibile. Demn de mentionat este faptul ca spre deosebire de izolarea muschilor pe care o realizeaza exercitiile cu greutati si aparate exercitiile cu propria greutate te transforma intr-un intreg intr-o masinarie complexa si rezistenta. Exercitiile – genuflexiuni flotari tractiuni ridicari de picioare pod – sunt prezentate in toate variantele lor posibile de la cele mai simple la cele mai complexe mentionand de fiecare data grupele de muschi puse in miscare metodele de dozare a efortului precum si mijloacele de perfectionare pentru cei care-si doresc mai mult. Cartea se adreseaza nu doar sportivilor de performanta ci si celor amatori barbatilor si femeilor deopotriva celor tineri ca si celor mai in varsta – intr-un cuvant tuturor celor care sunt constienti de faptul ca o minte sanatoasa nu poate exista decat intr-un corp sanatos.

Momentan costa 28.36 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Antrenamentul condamnatilor carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu