Argila sanatate si frumusete carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Argila sanatate si frumusete? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Ioan Timbus Descriere: Ioan Timbus inginer minier este singurul specialist roman in domeniul substantelor minerale nemetalifere: argile talc caolin dolomit brucit bentonite sodice si calcice utilizate in domeniul medical cosmetic pomicultura veterinar nutreturi combinate ecologice etc. Autorul prin cercetari laborioase la diferite institute si universitati din tara prezinta proprietatile argilei: sarcina electronica la suprafata particulelor argiloase adsorbtia si absortia de schimb ionic campul magnetic mineralele si oligoelementele continute de apa argiloasa si modul de actiune a acestora in organism proprietati si calitati care previn imbatranirea. De mentionat este faptul ca a prezentat pentru prima oara actiunea argilei asupra streptococului aureu in vindecarea unor afectiuni grave. Sanatatea frumusetea si prevenirea imbatranirii semenilor iata o cauza nobila pe care autorul si-a asumat-o in mod exemplar. Argila numita pe buna dreptate pamantul miraculos sau pamant viu este un produs natural cu o compozitie similara celei a corpului uman ceea ce face din ea un puternic regenerator fizic si un produs inteligent care odata introdus in organism actioneaza acolo unde este mai multa nevoie de el.

Momentan costa 24.64 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Argila sanatate si frumusete carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu