Banda de alergare BH Fitness F2W TFT

Cauti Banda de alergare BH Fitness F2W TFT? Vezi cele mai bune benzi de alergare, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre benzi de alergare.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de -6%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Banda de alergare BH Fitness F2W TFT: a obtinut nota 3.67 din 1 review. Descriere:

Recomandat pentru folosirea regulata la domiciliu. Sistem pentru crutarea articulatiilor 6 sisteme de elastometru Functie ECO-MODE.Se poate obtine un consum de energie redus in medie cu 25% . Suprafata de alergare de latime XXL. Tehnologia Green Power are consum de energie scazuta 12%,15 grade de inclinare electronica, reglabila . Monitor 9 TFT cu 36 programe presetate Tehnologie Fun & Touch (conexiune WiFi)
TV, internet, conexiune video este touch screen complet personalizabil. Functia UProg.Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa proiecteze propriul profil de antrenament. HRC Program.Permite antrenamentul tintit al inimii si al sistemului vascular. Mentine automat numarul pulsului setat prin reglementarea permanenta a intensitatii antrenamentului. Masurarea pulsului cu ajutorul curelei toracice wireless (nu este accesoriu) frecventa radio de 5kHz Butoane rapizi pentru unghiul de inclinare si viteza. Test grasime corporala.Pentru formarea prealabila a antrenamentelor. Ventilator integrat cu mare performanta. SDS (Soft Drop System).Sistem hidraulic sigur care se deschide si previne leziunile mainilor ai picioarelor. Sistem pliant in plan vertical. Momentan costa 5.980 Lei la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Gaseste cele mai bune benzi de alergare pe site-ul nostru, pentru a profita de beneficiile pentru sistemul circulator, respirator, pentru a slabi sau a te mentine in forma. Poti alege intre benzi de alergare magnetice la preturi mai ieftine, care folosesc puterea propriului corp pentru a deplasa covorul de alergare si benzile de alergare electrice. Numarul de kilograme suportat este foarte important in alegerea unei benzi de alergare bune. Gasiti benzi de alergare ieftine si benzi de alergat la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria benzi alergare second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Cauta Banda de alergare BH Fitness F2W TFT la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu