Banda de alergare electrica Zipro Dream, Sistem de ritm cardiac

Cauti Banda de alergare electrica Zipro Dream, Sistem de ritm cardiac? Vezi cele mai bune benzi de alergare electrice, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre benzi de alergare electrice.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de -10%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Banda de alergare electrica Zipro Dream, Sistem de ritm cardiac: a obtinut nota 3.67 din 1 review. Descriere:

Design unic Dau benzii de alergat un aspect elegant si modern. Calculator cuprinzator si 18 programe Dream Zipro este echipat cu un calculator modern cu afisaj LED iluminat in albastru si 6 ferestre de informatii cu LED-uri. Calculatorul are 18 programe de instruire, va permite sa definiti trei programe de utilizatori si sa folositi programe orientate pe timp, distanta sau calorii. In plus, panoul de computer are o intrare USB, o intrare cu un cititor de carduri SD, o intrare pentru conectarea mp3-urilor si castilor. Gestionarea usoara a functiilor Un avantaj important al benzii de alergare, care imbunatateste semnificativ confortul antrenamentului, este controlul facil al setarilor. Accesul la panou este mult mai convenabil decat computerele standard utilizate in alte benzi de alergare, prin urmare alegerea setarilor nu deranjeaza ritmul de antrenament. Panoul de comanda are, de asemenea, o cheie de siguranta pentru oprirea de urgenta a benzii de alergare. Momentan costa 4.925 Lei la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Gaseste cele mai bune benzi de alergare pe site-ul nostru, pentru a profita de beneficiile pentru sistemul circulator, respirator, pentru a slabi sau a te mentine in forma. Poti alege intre benzi de alergare magnetice la preturi mai ieftine, care folosesc puterea propriului corp pentru a deplasa covorul de alergare si benzile de alergare electrice. Numarul de kilograme suportat este foarte important in alegerea unei benzi de alergare bune. Gasiti benzi de alergare ieftine si benzi de alergat la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria benzi alergare second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Cauta Banda de alergare electrica Zipro Dream, Sistem de ritm cardiac la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu