Banda de alergat BH Fitness Pioneer R1

Cauti Banda de alergat BH Fitness Pioneer R1? Vezi cele mai bune benzi de alergare, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre benzi de alergare.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de -10%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Banda de alergat BH Fitness Pioneer R1: a obtinut nota 3.67 din 1 review. Descriere:

Recomandat pentru folosirea regulata la domiciliu MonitorLCD. Sistem pentru crutarea articulatiilor Motor de 2 CP. Tehnologia Green Power. Unghi de inclinare cu setare manuala intre 1 si 4%. 12 programe. Butoane rapizi pentru viteza.Ajuta la controlarea intensitatii vitezei (km/h si mp/h) Ventilator integrat SDS (Soft Drop System).Sistem hidraulic care se deschide si previne leziunile mainilor si a picioarelor. Asezare si miscare cu ajutorul rotilor. Momentan costa 3.692 Lei la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Gaseste cele mai bune benzi de alergare pe site-ul nostru, pentru a profita de beneficiile pentru sistemul circulator, respirator, pentru a slabi sau a te mentine in forma. Poti alege intre benzi de alergare magnetice la preturi mai ieftine, care folosesc puterea propriului corp pentru a deplasa covorul de alergare si benzile de alergare electrice. Numarul de kilograme suportat este foarte important in alegerea unei benzi de alergare bune. Gasiti benzi de alergare ieftine si benzi de alergat la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria benzi alergare second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Cauta Banda de alergat BH Fitness Pioneer R1 la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu