Banda de alergat electrica FitTronic A115

benzi de alergat preturi ieftine

Cauti Banda de alergat electrica FitTronic A115? Vezi cele mai bune benzi de alergat, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre benzi de alergare electrice.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de 34%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Banda de alergat electrica FitTronic A115, programe presetate, cheie siguranta, pliabila cu piston, programe presetate, roti pt transport: a obtinut nota 5 din 1 recenzie. Descriere:

Banda de alergat FitTronic A115 este ideala pentru persoanele ce doresc sa faca miscare in confortul casei sale. Are un motor de 1.0 CP, ce face ca banda sa poata ajunge la 10 km/h si sa suporte o greutate a utilizatorului de 100 kg.
Banda de alergat electrica FitTronic A115– Banda de alergat electrica , robusta si manere pentru conform sporit la alergare
– Motor 1.0 CP
– Viteza 10 km/h
– Programe presetate P1-P3
– Sistem de siguranta cu oprire imediata in cazul unei probleme , pentru a evita riscul de accidentare
– Cheie de siguranta
– Roti pentru transport
– Display LCD
– Sistem de functionare lin si silentios
– Greutate maxima a utilizatorului 100 kg
– Display ce afiseaza: viteza, timp, calorii, distanta
– Suprafata de alergare: 100 x 36 cm
– Pliabila cu sistem de blocare, pentru a fi usor depozitata Momentan costa 1099 la Emag.

Gaseste cele mai bune benzi de alergare pe site-ul nostru, pentru a profita de beneficiile pentru sistemul circulator, respirator, pentru a slabi sau a te mentine in forma. Poti alege intre benzi de alergare magnetice la preturi mai ieftine, care folosesc puterea propriului corp pentru a deplasa covorul de alergare si benzile de alergare electrice. Numarul de kilograme suportat este foarte important in alegerea unei benzi de alergare bune. Gasiti benzi de alergare ieftine si benzi de alergat la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria benzi alergare second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Comanda aici !

Cauta Banda de alergat electrica FitTronic A115 la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu