Banda de alergat Toorx TRX Endurance

Cauti Banda de alergat Toorx TRX Endurance, Greutate utilizator: 140 kg, Putere continua/ maxima 3.5 / 5 CP, Pliabila? Vezi cele mai bune benzi de alergare, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre benzi de alergare.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de -39%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Banda de alergat Toorx TRX Endurance, Greutate utilizator: 140 kg, Putere continua/ maxima 3.5 / 5 CP, Pliabila: a obtinut nota 3.67 din 1 review. Descriere:

Banda de alergare Toorx TRX Endurance satisface toate tipurile de antrenament, datorita motorului sau puternic. Banda poate fi inclinata electric pe 15 nivele diferite. Suprafata de rulare a tractiunii TRX este foarte mare, masurand 53 x 148 cm si are 8 puncte de amortizare cu sistemul Multi Air Cushion. Date tehnice: Motor 3,50 / 5 HP AC – garantie de 5 ani Viteza 1.0 – 20.0 km / h cu o crestere de 0.1 km / h Inclinare electrica 12% pe 15 nivele Programe: 1 gratuit, 16 presetate, 3 utilizatori, 3 HRC, tester de grasime corporala Greutatea maxima a utilizatorului este de 140 kg Consola are un afisaj LCD mare, functii: timp, distanta, viteza, calorii, programul care are loc si a ritmului cardiac, detectat prin intermediul senzorilor de mana sau, pentru o detectare mai precisa, folosind o banda de puls Polar (inclusa). Caracteristici: Diametrul rolelor frontale ø60 mm – spate ø50 mm Greutatea produsului 96 kg Dimensiunile deschise 1980 x 860 x 1450 mm Dimensiuni inchise 1120 x 860 x 1650 mm Structura de garantie pe viata, pre-asamblata, 2 roti de transport Greutatea produsului ambalat 106 Kg Dimensiunile ambalajului 1950 x 910 x 380 mm Certificari CE-ROHS-EN957 Descrierea functiilor consolei Ecran de fundal albastru luminos de 153×86 mm receptor fara fir pentru banda cardio integrata sistemul de detectare a ritmului cardiac prin intermediul pulsului manual comenzile de viteza / inclinare pe balustrada tastele de selectare a vitezei: 4-8-12-16 Km / h taste de inclinare inclinare: 0-5-10-15%
Echipamente multimedia: Intrare pentru MP3 player si difuzoare, suport smartphone – suport pentru tablete. APP READY Intrare USB pentru TRX ROUTE KEY (optional). TRX ROUTE KEY (optional) este un sistem Bluetooth inteligent care va permite sa profitati de aplicatia cea mai motivanta si mai distractiva pentru a va antrena pe banda de alergare. Momentan costa 5.899 Lei la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Gaseste cele mai bune benzi de alergare pe site-ul nostru, pentru a profita de beneficiile pentru sistemul circulator, respirator, pentru a slabi sau a te mentine in forma. Poti alege intre benzi de alergare magnetice la preturi mai ieftine, care folosesc puterea propriului corp pentru a deplasa covorul de alergare si benzile de alergare electrice. Numarul de kilograme suportat este foarte important in alegerea unei benzi de alergare bune. Gasiti benzi de alergare ieftine si benzi de alergat la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria benzi alergare second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Cauta Banda de alergat Toorx TRX Endurance la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu