Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 601E

biciclete fitness preturi ieftine

Cauti bicicleta eliptica magnetica FitTronic 601E? Vezi cele mai bune biciclete fitness, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre biciclete eliptice magnetice.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de 44%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 601E, volanta 9 kg, greutate suportata 120 kg: a obtinut nota 4 din 1 recenzie. Este o bicicleta eliptica magnetica stabila, foarte buna si potrivita pentru casa, o bicicleta de camera care nu ocupa foarte mult loc. Descriere:

Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 601E este o bicicleta cu design modern, cu reglare a rezistentei la pedalare in 8 trepte, avand o pedalare lina si silentioasa. Computerul si ecranul LCD sunt proiectate pentru o operare cat mai usoara si afiseaza: timp, viteza, distanta, caloriile arse, ritmul cardiac. Bicicleta eliptica 601E are o volanta de 9 kg si este proiectata sa rezista pana la 120 kg greutatea utilizatorului. Bicicleta are un design placut si oferta specificatii de varf cu dimensiuni nu foarte mari, fiind robosta si compacta.

– Volanta 9 kg
– Pedale antiderapante cu reglare
– Reglarea rezistentei la pedalare cu schimbare prin rotatia robinetului din mijloc
– Display complex ce afiseaza: timp, viteza, distanta, caloriile arse, ritmul cardiac
– Manere fixe si manere mobile pentru exercitiu cu bratele
– Senzor de puls la maner.
– Pedalare in ambele sensuri
– Roti pentru transport sau depozitare
– Sistem de functionare silentios si lin
– Reglare inaltimi pentru podea, in cazul in care sunt denivelari pe suprafata unde este pozitionata – Dimensiuni: – 130 x 55 x 160 cm. Momentan costa 999 Lei la Emag.

Comanda aici !

Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 601E

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness in 2017! Recomandam bicicletele fitness mecanice persoanelor care cauta aparate la preturi ieftine si vor doar sa faca cca 30 de minute de miscare zilnica. Bicicletele pentru fitness magnetice sunt recomandate pentru rutinele de fitness de tip cardio sau pentru slabit. Aestea va vor ajuta sa lucrati mai bine diferite grupe de muschi. Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Cauta Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 601E la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu