Bicicleta fitness magnetica Tempo B901, volanta

Cauti Bicicleta fitness magnetica Tempo B901, volanta? Vezi cele mai bune biciclete fitness magnetice, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre biciclete fitness magnetice.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de 15%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Bicicleta fitness magnetica Tempo B901, volanta: a obtinut nota 3.25 din 1 review. Descriere:

bicicleta fitness magnetica Tempo B901, volanta Linia de produse de ?tness Tempo creeaza echipamente ?abile, cu un bun raport calitate/pret, capabila de a impresiona utilizatorii in toate activitatile de ?tness. Detalii bicicleta verticala B901 este foarte practica, oferind un antrenament placut. Un alt merit al B901 este stabilitatea, datorita volantei 4.5 kg. Totul este proiectat astfel pentru a face activitatea fizica eficienta, confortabila si functionala. – Scaun dublu reglabil;
– Sa reglabila atat pe orizontala cat si pe verticala, pentru cea mai buna pozitie;
– Controlul manual de rezistenta pentru schimbarea usoara a intensitatii;
– Volanta 4,5 kg, ofera miscare lina si consistenta;
– Contact de detectare a ritmului cardiac pe maner;
– Modul de economisire a energiei;
– Nivelurile de rezistenta: 1-8;
– LCD, display cu ecran mare;
– Afisarea datelor: distanta, viteza, calorii, puls si scanare. Il gasesti la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness magnetice in 2019! Recomandam bicicletele magnetice persoanelor care cauta aparate la preturi ieftine si vor doar sa faca cca 30 de minute de miscare zilnica. Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin. Datorita sistemului specific de franare, bicicletele magnetice pot fi reglate sa impuna rezistenta optima la pedalare, drept pentru care se poate lucra excelent cu ele si in gimnastica recuperatorie. Daca va numarati printre cei care se intreaba unde gasesc o bicicleta magnetica la un pret rezonabil sau chiar incercati sa achizitionati cea mai buna bicicleta magnetica pentru utilizarea la domiciliu, nu va ramane decat sa analizati o serie de factori si niste indicatori de performanta, inainte de a cumpara modelul potrivit.

Cauta Bicicleta fitness magnetica Tempo B901, volanta la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu