Bicicleta fitness pe baza de aer Proteus, Sports2be, 133 cm

Cauti Bicicleta fitness pe baza de aer Proteus, Sports2be, 133 cm, negru cu gri? Vezi cele mai bune biciclete fitness, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre biciclete fitness.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de (-7%). Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Bicicleta fitness pe baza de aer Proteus, Sports2be, 133 cm, negru cu gri: a obtinut nota 3.25 din 1 review. Descriere:

Airbike combina functionalitatea unei bicicleta ergometrice si eliptica intr-un dispozitiv de antrenament. Afisaj LCD: Ecranul LCD mare si clar informeaza despre timpul, distanta, calorii, RPM, wati, puls si viteza in timpul antrenamentului. Senzorul incorporat detecteaza conditiile de iluminare din imprejurimile sale si regleaza automat lumina de fundal a monitorului. In ansamblu, Crossfitbike are 10 programe de pregatire pre-instalate. Scaunul bicicletai Crossfit are o posibilitate de ajustare orizontala si verticala si, prin urmare, poate fi adaptat perfect si individual pentru fiecare utilizator. Datorita cataramelor cu eliberare rapida, scaunul poate fi ajustat imediat. Il gasesti la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness in 2019! Recomandam bicicletele de exercitii persoanelor care cauta aparate la preturi ieftine si vor doar sa faca cca 30 de minute de miscare zilnica. Bicicletele pentru exercitii fizice sunt recomandate pentru rutinele de fitness de tip cardio sau pentru slabit. Aestea va vor ajuta sa lucrati mai bine diferite grupe de muschi. Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Cauta Bicicleta fitness pe baza de aer Proteus, Sports2be, 133 cm la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu