Bicicleta fitness profesionala, orizontala, cu spatar, Recumbent BRX-R9000 TOORX

Cauti Bicicleta fitness profesionala, orizontala, cu spatar, Recumbent BRX-R9000 TOORX, Autonoma, Watt, Greutate maxima: 180 kg? Vezi cele mai bune biciclete fitness profesionale, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre biciclete fitness profesionale.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de (-33%). Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Bicicleta fitness profesionala, orizontala, cu spatar, Recumbent BRX-R9000 TOORX, Autonoma, Watt, Greutate maxima: 180 kg: a obtinut nota 3.25 din 1 review. Descriere:

bicicleta profesionala recumbent TOORX BRX-R9000 are generator electric integrat- nu este nevoie sa fie conectata la reteaua electrica. Un produs cu caracteristici tehnice de nivel inalt si materiale de calitate. Poate fi utilizata si in hoteluri, sali de sport si antrenament. Sistem de franare cu inductie magnetica si reglarea efortului electronic pe 32 de nivele. Greutatea maxima a utilizatorului este de 180 kg. Date tehnice: Ergometru cu sistem de franare magneticacu inductie Spatar mare si inclinat pentru o pozitie de antrenament optima si confortabila. Scaun cu ajustare orizontala. Consola cu afisaj LED rosu + 1 afisaj cu diagrama LED verde Functii: Timp de informare, viteza, distanta, calorii, puls, RPM, Watt Programe: 1 utilizator gratuit, 12 presetate, 4 utilizatori, HRC Detectarea cardio-pulsului manual Receptor polar fara fir pentru banda cardio integrata Pedale ergonomice pentru confort optim Caracteristici: Greutatea produsului 88 kg Dimensiunile produsului 1030 x 560 x 1490 mm Il gasesti la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness in 2019! Recomandam bicicletele de exercitii persoanelor care cauta aparate la preturi ieftine si vor doar sa faca cca 30 de minute de miscare zilnica. Bicicletele pentru exercitii fizice sunt recomandate pentru rutinele de fitness de tip cardio sau pentru slabit. Aestea va vor ajuta sa lucrati mai bine diferite grupe de muschi. Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Cauta Bicicleta fitness profesionala, orizontala, cu spatar, Recumbent BRX-R9000 TOORX la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu