Bicicleta fitness semi-profesionala, orizontala, cu spatar, Recumbent BRX-R3000 TOORX

Cauti Bicicleta fitness semi-profesionala, orizontala, cu spatar, Recumbent BRX-R3000 TOORX, Greutate utilizator: 160 kg, Volanta: 16 kg? Vezi cele mai bune biciclete fitness profesionale, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre biciclete fitness profesionale.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de (-33%). Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Bicicleta fitness semi-profesionala, orizontala, cu spatar, Recumbent BRX-R3000 TOORX, Greutate utilizator: 160 kg, Volanta: 16 kg: a obtinut nota 3.25 din 1 review. Descriere:

bicicleta semi-profesionala recumbent TOORX BRX-R3000 este un produs cu caracteristici tehnice de nivel inalt si materiale de calitate. Poate fi utilizata si in hoteluri, sali de sport si antrenament. Sistem de franare cu inductie magnetica si reglarea efortului electronic Greutatea maxima a utilizatorului este de 160 kg. Greutate volanta 16 kg. Date tehnice: Ergometru cu sistem de franare magneticacu inductie Spatar mare si inclinat pentru o pozitie de antrenament optima si confortabila. Scaun cu ajustare orizontala. Consola cu afisaj LCD cu iluminare alba 32 de nivele de intensitate Functii: Timp de informare, viteza, distanta, calorii, puls, RPM, Watt Programe: 1 utilizator gratuit, 12 presetate, 4 utilizatori, HRC Detectarea cardio-pulsului manual Receptor polar fara fir pentru banda cardio integrata Pedale ergonomice pentru confort optim Multimedia: Sistem inteligent integrat Bluetooth care va permite ss beneficiati de cea mai motivanta si mai distractiva aplicatie de antrenament pentru bicicleta. Include aplicatia iConsole + cu harti, itinerarii, plan de fitness si date de antrenament. Compatibil cu aplicatia Kinomap fitness (abonamentul nu este inclus) Caracteristici: Greutatea produsului este de 64 kg Dimensiunile produsului 1730 x 670 x 1120 mm Greutatea produsului ambalat 70 kg Dimensiunile ambalajului 1735 x 270 x 700 mm Certificari CE-ROHS-EN957 Il gasesti la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness in 2019! Recomandam bicicletele de exercitii persoanelor care cauta aparate la preturi ieftine si vor doar sa faca cca 30 de minute de miscare zilnica. Bicicletele pentru exercitii fizice sunt recomandate pentru rutinele de fitness de tip cardio sau pentru slabit. Aestea va vor ajuta sa lucrati mai bine diferite grupe de muschi. Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Cauta Bicicleta fitness semi-profesionala, orizontala, cu spatar, Recumbent BRX-R3000 TOORX la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu