Bicicleta fitness, Tunturi, Platinum Air Bike PRO

Cauti Bicicleta fitness, Tunturi, Platinum Air Bike PRO? Vezi cele mai bune biciclete fitness, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre biciclete fitness.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de (-21%). Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Bicicleta fitness, Tunturi, Platinum Air Bike PRO: a obtinut nota 3.25 din 1 review. Descriere:

Tip rezistenta: cu aer
Dimensiuni: 125x51x147 cm
Greutate maxima utilizator: 165 kg
Sa ajustabila
Display: LCD with Backlight
Nivele rezistenta: 1
Numar programe: 13 (Manual, Target time, Target Distance, Target Calories, Target Heart Rate, Interval)
Afisaj timp, distanta, puls
Roti transport
Suport pentru bidon apa Il gasesti la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness in 2019! Recomandam bicicletele de exercitii persoanelor care cauta aparate la preturi ieftine si vor doar sa faca cca 30 de minute de miscare zilnica. Bicicletele pentru exercitii fizice sunt recomandate pentru rutinele de fitness de tip cardio sau pentru slabit. Aestea va vor ajuta sa lucrati mai bine diferite grupe de muschi. Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Cauta Bicicleta fitness, Tunturi, Platinum Air Bike PRO la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu