Bicicleta fitness X-Fact H15.2

Cauti Bicicleta fitness X-Fact H15.2? Vezi cele mai bune biciclete fitness, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre biciclete fitness.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de (-40%). Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Bicicleta fitness X-Fact H15.2: a obtinut nota 3 din 2 review-uri(2). Descriere:

Tehnologie: Sistem de franare magneticamanual, Dotari: Ghidon reglabil in mai multe pozitii, reglare sa pe verticala si orizontala, roti de transport, reglarea nivelului la sol, suport bidon, Parametrii masurati: Timp, viteza, distanta parcursa, consum de energie, distanta totala parcursa, puls, Computer: Usor de utilizat cu afisaj LCD, Rezistenta: in 8 trepte, reglabila manual Il gasesti la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness in 2019! Recomandam bicicletele de exercitii persoanelor care cauta aparate la preturi ieftine si vor doar sa faca cca 30 de minute de miscare zilnica. Bicicletele pentru exercitii fizice sunt recomandate pentru rutinele de fitness de tip cardio sau pentru slabit. Aestea va vor ajuta sa lucrati mai bine diferite grupe de muschi. Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Cauta Bicicleta fitness X-Fact H15.2 la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu