Bicicleta fitness Zipro Boost, Volanta 7 kg

Cauti Bicicleta fitness Zipro Boost, Volanta 7 kg, Greutate maxima admisa 120kg? Vezi cele mai bune biciclete fitness, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre biciclete fitness.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de (-18%). Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Bicicleta fitness Zipro Boost, Volanta 7 kg, Greutate maxima admisa 120kg: a obtinut nota 3.25 din 1 review. Descriere:

Practica Nu numai sala de gimnastica, club de fitness sau sala de sport. Acesta va va oferi acces nelimitat la formare, ale carui rezultate vor fi usor de vazut.
Te antrenezi cand vrei Te antrenezi indiferent de ora de deschidere a sala Nu pierdeti timpul sa ajungeti la sala de sport si sa va intoarceti Sali de exercitii si echipament numai pentru dvs. Ati stabilit obiective de formare tot mai ambitioase si le-ati realizat Va bucurati de rezultate vizibile Oportunitati de formare mai mari gratie computerului Totul este sub control bicicleta era echipata cu un computer cu un afisaj LCD lizibil. Va permite sa aveti control asupra fiecarui antrenament – acesta inregistreaza timpul, distanta, caloriile, viteza si distanta totala. De asemenea, se masoara inaltimea impulsului utilizand senzori tactili aflati pe manerul ghidonului. Pe ecran se afiseaza una dintre valori si, dupa activarea functiei de scanare, informeaza despre fiecare parametru ciclic. Formare orientata spre timp, distanta sau calorii Calculatorul va permite sa definiti timpul, distanta si caloriile tinta. Dupa inceperea conducerii, parametrul setat este calculat in jos, de exemplu, numarul de kilometri care trebuie transmis. Modul de provocare are un efect mobilizator si ajuta la obtinerea unor rezultate complexe. De asemenea, impulsul tinta este setat individual – calculatorul informeaza despre atingerea si depasirea acestuia printr-un semnal sonor. Datorita suportului pentru dispozitivele mobile de pe consola computerului in timpul antrenamentului, puteti utiliza in mod liber telefonul smartphone. Il gasesti la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness in 2019! Recomandam bicicletele de exercitii persoanelor care cauta aparate la preturi ieftine si vor doar sa faca cca 30 de minute de miscare zilnica. Bicicletele pentru exercitii fizice sunt recomandate pentru rutinele de fitness de tip cardio sau pentru slabit. Aestea va vor ajuta sa lucrati mai bine diferite grupe de muschi. Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Cauta Bicicleta fitness Zipro Boost, Volanta 7 kg la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu