Bicicleta magnetica FitTronic 505B

biciclete fitness preturi ieftine

Cauti bicicleta magnetica FitTronic 505B? Vezi cele mai bune biciclete fitness, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre biciclete magnetice.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de 39%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Bicicleta magnetica FitTronic 505B, volanta 5kg, greutate suportate 110kg, 8 trepte de reglare rezistenta la pedalare: a obtinut nota 3 din 2 recenzii. Descriere:

Bicicleta magnetica verticala FitTronic 505B este model nou, ergonomic, ce poate cu un pret mic sa satisfaca nevoiele dvs. Cu o volanta de 5 kg si un relgaj la pedalare in 8 trepte, poate ajuta ca exercitiul dvs sa fie mai intens sau doar pentru intretinere.

– Display LCD usor de folosit si simplu de vizualizat cu afisare a 5 functii : distanta, timp, viteza, calorii, puls
– Greutate volanta: 5 kg
– Greutate maxima admisa: 110 kg
– Ghidon ergonomic invelit cu mansoane PU si dotat cu senzori pentru PULS
– Pedale confortabile,curele ajustabile, antiderapante
– Sa reglabila vertical in mai multe puncte
– Picioarele fixe si late pentru o stabilitate cat mai buna
– Aceste modele de biciclete medicinale asigura o functionare usoara si silentioasa.
– Pedalare in ambele sensuri.
– Reglare nivel dificultate: Manual
– Sistem de franare: Magnetica
– Trepte de dificultate: 8
– Rotii pentru transport usor dintr-un loc in altul
– Sistem de transmisie: V-Belt drive system – pentru utilizare usoara si silentioasa
– Prin reglarea magnetica a rezistentei la pedalare se poate opta pentru un exercitiu usor (in cazul recuperarilor medicale) sau dificil (pentru sportivii de performanta).
– Design modern cu culori vesele.

Bicicleta magnetica FitTronic 505B
Specificatii tehnice Bicicleta magnetica FitTronic 505B  Producator FitTronic Gama Home Tip Magnetica Greutate suportata (Kg) 110 Volanta (kg) 5 Specificatii:

– Display LCD usor de folosit si simplu de vizualizat cu afisare a 5 functii : distanta, timp, viteza, calorii, puls – Greutate volanta: 5 kg – Greutate maxima admisa: 110 kg – Ghidon ergonomic invelit cu mansoane PU si dotat cu senzori pentru PULS – Pedale confortabile, curele ajustabile, antiderapante – Sa reglabila vertical in mai multe puncte – Picioarele fixe si late pentru o stabilitate cat mai buna – Aceste modele de biciclete medicinale asigura o functionare usoara si silentioasa. – Pedalare in ambele sensuri. – Reglare nivel dificultate: Manual – Sistem de franare: Magnetica – Trepte de dificultate: 8 – Rotii pentru transport usor dintr-un loc in altul – Sistem de transmisie: V-Belt drive system – pentru utilizare usoara si silentioasa – Prin reglarea magnetica a rezistentei la pedalare se poate opta pentru un exercitiu usor (in cazul recuperarilor medicale) sau dificil (pentru sportivii de performanta). – Design modern cu culori vesele. – Dimensiuni: – 81 x 44 x 115 cm Momentan costa 539 la Emag.

Comanda acum !

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness ieftine in 2017! Recomandam bicicletele fitness mecanice persoanelor care cauta aparate la preturi ieftine si vor doar sa faca cca 30 de minute de miscare zilnica. Bicicletele pentru fitness magnetice sunt recomandate pentru rutinele de fitness de tip cardio sau pentru slabit. Aestea va vor ajuta sa lucrati mai bine diferite grupe de muschi. Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Cauta Bicicleta magnetica FitTronic 505B la reducere de Black Friday 2022.

4 comentarii

  1. Mihaila Nicolae octombrie 4, 2019

Lasa un comentariu