Bicicleta Magnetica inSPORTline Salenas

Cauti Bicicleta Magnetica inSPORTline Salenas? Vezi cele mai bune biciclete fitness magnetice, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre biciclete fitness magnetice.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de (-9%). Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Bicicleta Magnetica inSPORTline Salenas: a obtinut nota 3.25 din 1 review. Descriere:

bicicleta magnetica Salenas este o bicicleta moderna cu setare electronica a rezistentei, destinata pentru uz casnic. Cadrul solid si stabil suporta o greutate maxima de pana la 150 kg. bicicleta este prevazuta cu roti de transport pentru manevrare usoara, sistem de nivelare a suprafetei si suport pentru sticla de apa. Saua confortabila poate fi ajustata vertical si orizontal. Calculatorul are un ecran clar, usor de citit si dispune de 16 programe de antrenament: 12 programe presetate, program utilizator, program HRC, program WATT, program manual. Programul HRC masoara frecventa cardiaca cu ajutorul senzorilor de puls incorporati manere. bicicleta ergometru inSPORTline Salenas este o bicicleta foarte apreciata, potrivita pentru uz casnic. Descriere tehnica: Volanta de 6 kg Setare electronica a rezistentei (32 niveluri) Sistem de franare magneticaCalculator cu 16 programe de antrenament 12 programe presetate, 1 program utilizator, 1 program HRC, 1 program WATT, 1 program manual Senzori de puls in manere Suport sticla apa Roti de transport Sistem nivelare suprafata Dimensiuni produs: L101 x l 51 x h128 cm Inaltime maxima a utilizatorului: 190 cm Greutate maxima a utilizatorului: 150 kg Greutate produs: 25.8 kg Alimentare: 220V, 230V Categoria: HA (EN957) Potrivita pentru uz casnic. Il gasesti la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness magnetice in 2019! Recomandam bicicletele magnetice persoanelor care cauta aparate la preturi ieftine si vor doar sa faca cca 30 de minute de miscare zilnica. Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin. Datorita sistemului specific de franare, bicicletele magnetice pot fi reglate sa impuna rezistenta optima la pedalare, drept pentru care se poate lucra excelent cu ele si in gimnastica recuperatorie. Daca va numarati printre cei care se intreaba unde gasesc o bicicleta magnetica la un pret rezonabil sau chiar incercati sa achizitionati cea mai buna bicicleta magnetica pentru utilizarea la domiciliu, nu va ramane decat sa analizati o serie de factori si niste indicatori de performanta, inainte de a cumpara modelul potrivit.

Cauta Bicicleta Magnetica inSPORTline Salenas la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu