Cele mai bune metode de slabit in 2017

Descopera cele mai bune metode de slabire. Unul dintre cele mai importante obiective ale romanilor dupa Anul Nou este sa slabeasca. Conform studiilor, peste 25% dintre romani au acest obiectiv, si un procentaj si mai mare care ar dori sa creasca in masa musculara.

Daca inceperea unui regim de slabit poate parea descurajatoare, mai ales daca ati incercat in trecut, doar pentru a vedea greutatea venind inapoi mai tarziu, nu trebuie neaparat sa fie asa. Astfel va prezentam unele dintre cele mai bune sfaturi pentru a slabi si pierde di greutate, cel mai important lucru fiind sa va dati interesul si sa va apucati, precum si sa ramaneti motivati.

Obezitatea este cunoscuta drept o mare problema, care creste riscul multor conditii de sanatate, inclusiv aparitia bolilor de inima, hipertensiune arteriala, accidentelor vasculare cerebrale, diabet zaharat de tip 2, nivelul ridicat de colesterol, cancer, osteoartrita si apneea de somn. Cu toate astea insa, persoanele care sufera de obezitate ce slabesc cel putin 3-5 procente din greutatea corpului lor pot observa imbunatatiri in starea sanatatii lor.

Desi nu exista un „cel mai bun” mod de a slabi, un program sau o dieta de succes implica de obicei scaderea numarului de calorii consumate, inceperea unui program de activitatea fizica si de a face modificari de comportament pentru a va ajuta sa mentineti si sa urmati o dieta si regim de exercitii fizice pe termen lung. Iata cum puteti incepe:

1. Efectuati o analiza atenta la stilul de viata actual. Inainte de a incepe, folositi un jurnal de fitness in care sa notati observatii.

2. Stabiliti-va un obiectiv realist.

Medicii recomanda, in general, ca oamenii sa isi fixeze scopul sa slabeasca de la 5 pana la 10 procente din greutatea corpului lor inprimele 6 luni. Trebuie sa efectuati o pierdere treptata, constanta din greutate.

3. Calculati aportul caloric. Pentru a slabi, va trebui sa consumi mai putine calorii decat arzi. Numarul exact va depinde de greutatea si activitatea nivelul actual, dar, in general, oamenii ar trebui sa vizeze taierea a 250 pana la 1000 de calorii din dieta lor pe zi. Exista si calculatoare care va ajuta sa determinati cat de multe calorii trebuie sa consumati pe zi.

4. Consuma alimente care te mentin satul. Unii experti recomanda o dieta care este bogata in proteine, fibre si uleiuri sanatoase, si sarace in amidon si alte zaharuri. Aceasta dieta poate ajuta la combaterea sentimentului de foame.

5. Misca-te. Ar trebui ca obiectivul urmarit de activitate sa fie de cel putin 150 de minute de activitate fizica moderata (cum ar fi mersul pe jos), in fiecare saptamana. Dar, se pot imparte si in perioade scurte de exercitii fizice, cum ar fi repetarea de 3 ori a 10 minute de plimbari pe zi.

6. Monitorizeaza progresul. Ar trebui sa urmaresti progresul obiectivelor tale si sa imbunatatesti, daca este necesar. De exemplu, poate doriti sa utilizati un pedometru sau alt dispozitiv pentru a tine evidenta mersului, sau a unei bratari fitness.

Cauta Cele mai bune metode de slabit in 2017 la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu