Cosmetice preparate acasa carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Cosmetice preparate acasa? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Jinaika Jakuszeit Descriere: In ziua de azi suntem practic coplesiti de multitudinea de produse ale companiilor cosmetice. Deseori ne gasim in dificultatea de a alege produsul potrivit iar dupa o escapada prin magazinele de specialitate recurgem la compromisuri – produsul cu care ne intoarcem acasa nu este exact de ceea ce avem nevoie mai ales la nivel de compozitie si efect. Ce ar fi daca pentru igiena si ingrijirea personala am avea la indemana produsul care ni se potriveste perfect despre care stim exact ce contine si ce efecte va avea asupra noastra? Daca pana nu demult trebuia sa platim sume exorbitante pentru produsele organice care mai erau si dificil de procurat azi avem totul la indemana pentru a ne crea o gama larga de produse cosmetice naturale la un cost relativ redus. Cartea de fata este o sursa valoroasa pentru cei care sunt dispusi sa-si investeasca timpul si fantezia in crearea produselor cosmetice pentru placerea si sanatatea proprie si a celor care vor avea acces la acestea. Atat incepatorii cat si cunoscatorii tehnicilor de preparare a produselor cosmetice acasa vor gasi informatii valoroase care ii vor ajuta pe parcursul intregului proces de la alegerea ingredientelor pana la modul de prezentare a produsului finit. Parcurgeti-i cu interes continutul si lasati frau liber creativitatii.

Momentan costa 22.68 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Cosmetice preparate acasa carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu