Cum ucide zaharul carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Cum ucide zaharul? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: John Yudkin Descriere: De ce mancam atat de mult zahar? Care sunt pericolele sale ascunse? Ce putem face pentru a renunta la dependenta de el? Savantul John Yudkin a fost primul care a demonstrat stiintific ca zaharul este nociv pentru sanatatea noastra avertizand despre legatura dintre acesta si cariile dentare guta afectiunile autoimune boala coronariana si cancer. Cartea sa ne arata ca zaharul aflat in cantitati din ce in ce mai mari in alimentatia noastra nu este deloc un pericol de neglijat. Un avertisment valabil in prezent mai mult decat oricand. O incercare curajoasa de a ne avertiza cu privire la pofta noastra de dulce. – The British Medical Journal

Momentan costa 14.05 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Cum ucide zaharul carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu