De-a fir a par… cu Geta Voinea. Sfaturi practice pentru un par frumos si sanatos carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea De-a fir a par… cu Geta Voinea. Sfaturi practice pentru un par frumos si sanatos? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Geta Voinea Descriere: Parul meu ii va fi mereu recunoscator Getei pentru culorile grozave pentru tunsorile sau coafurile facute atatia ani de zile pentru atatea emisiuni spectacole reclame coperti filme pictoriale si evenimente private. Stiu ca sunt multi oameni talentati in breasla ei dar Geta e unica. Multumesc Geta! – Mihaela Radulescu Am cunoscut-o pe Geta intr-o zi extrem de importanta pentru mine. Ea a fost cea care m-a coafat pentru primul program de stiri din istoria PRO TV. Si se vede ca a avut mana buna. Nu mi-am mai schimbat prea mult tunsoarea de atunci si poate de aceea ma simt mereu ca-n prima zi. – Andreea Esca Geta a fost prima care m-a convins sa imi tunda parul foarte scurt si asa am descoperit cum chipul meu e incadrat si scos in lumina mult mai bine de o tunsoare scurta. Tot de la ea am furat meserie cum au facut-o de altfel multi Geta te iubesc si iti multumesc. – Loredana Groza

Momentan costa 19.91 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta De-a fir a par… cu Geta Voinea. Sfaturi practice pentru un par frumos si sanatos carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu