Dieta fara gluten carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Dieta fara gluten? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: William Davis Descriere: Aceasta carte face parte din colectiaVindeca a edituriiAdevar divin. William Davis prezinta in Dieta fara gluten adevarul legat de graul modern si de rolul istoric al acestuia in dieta oamenilor. Departe de a mai semana cu graul folosit de stramosii nostri in dieta lor graul modern a fost modificat genetic pentru a permite obtinerea unor productii foarte mari la hectar cu costuri reduse. In consecinta aceasta cereala candva benefica a fost transformata intr-un ingredient alimentar omniprezent dar nociv care determina o crestere mai accentuata a glicemiei din sange decat zaharul de bucatarie consumat gol si care genereaza o dependenta ce declanseaza un cerc vicios al foamei alimentatiei excesive si oboselii. Dr. Davis explica conexiunea acestui grau modern cu cresterea in greutate si cu acumularea de grasime in cele mai nepotrivite locuri din corp provocand efecte dintre cele mai nocive asupra starii de sanatate cum ar fi diabetul boala cardiaca dezechilibre neurologice precum boala celiaca artrita reumatoida si dementa. In sfarsit dr. Davis prezinta argumente extrem de convingatoare in favoarea eliminarii complete a graului din alimentatie inclusiv strategii care pot facilita aceasta tranzitie facand-o sa devina permanenta. Dieta fara gluten explica de ce eliminarea graului din alimentatie – inclusiv a graului integral considerat extrem de sanatos de catre foarte multi oameni – este cheia unei pierderi permanente in greutate dar si a vindecarii partiale sau totale de o intreaga gama de boli si afectiuni ale sistemului digestiv si nu numai. Dupa decenii de studii clinice in timpul carora a observat obtinerea unor rezultate extraordinare de catre miile de pacienti carora le-a recomandat sa elimine graul din alimentatia lor dr. William Davis a scris aceasta carte extrem de convingatoare argumentand in favoarea renuntarii definitive la acest aliment practic omniprezent in zilele noastre. Dieta fara grau si fara gluten este asociata cu beneficii semnificative pentru starea de sanatate printre care se numara: Scaderea in greutate cu 10 15 si chiar 25 de kilograme inca din primele luni Alinarea multor simptome metabolice si vindecarea partiala sau totala a diabetului de tip 2 Vindecarea leziunilor intestinale cum ar fi colita ulceroasa si boala celiaca Imbunatatirea indicatorilor referitori la colesterol si la particulele LDL Imbunatatirea densitatii osoase si inversarea osteopeniei Vindecarea multor afectiuni ale pielii de la psoriazis la ulceratiile orale si caderea parului. Usor de citit provocatoare din punct de vedere intelectual si extrem de argumentata stiintific cartea Dieta fara gluten ofera o perspectiva inedita si extrem de importanta referitoare la cele mai critice probleme de sanatate ale zilelor noastre.

Momentan costa 26.01 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Dieta fara gluten carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu