Dieta prin Post carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Dieta prin Post? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Michael Mosley Descriere: Aceasta carte face parte din colectiaVindecaa edituriiAdevar divin. Este posibil sa te hranesti normal cinci zile pe saptamana si sa ajungi mai zvelt si mai sanatos? Raspunsul simplu: da. Pur si simplu iti limitezi aportul de calorii timp de doua zile neconsecutive in fiecare saptamana 500 de calorii pentru femei si 600 de calorii pentru barbati. Vei slabi rapid si fara eforturi gratie Dietei prin Post. Testele stiintifice realizate cu persoane care au tinut post intermitent au demonstrat: nu numai ca tine kilogramele nedorite la distanta ci reduce si riscul de aparitie a mai multor afectiuni de la diabet la afectiunile cardiovasculare si chiar la cancer. Aceasta carte reuneste rezultatele cercetarilor recente de pionierat pentru crearea unui program de alimentatie care sa poata fi inclus in aglomerata viata cotidiana si prezinta: 40 de modele de mese de 500 si 600 de calorii simplu si rapid de preparat 8 pagini cu fotografii care iti prezinta preparate de post Dovezile stiintifice de ultima ora care se afla la baza acestui program Si multe altele.

Momentan costa 26.01 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Dieta prin Post carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu