Dieta si grupele sanguine. Propunerea revolutionara a lui Peter D`Amo carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Dieta si grupele sanguine. Propunerea revolutionara a lui Peter D`Amo? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Bruno Brigo Descriere: Conform naturalistului american Peter DAdamo in grupele sanguine sunt codate abilitatile noastre de adaptare la mediul inconjurator in special cele ale sistemului digestiv si ale celui imunitar. Cunoasterea celor patru grupe sanguine permite alcatuirea unui program de viata optim prin constientizarea punctelor tari si a vulnerabilitatilor in fata anumitor boli prin alegerea corecta a alimentelor potrivite sau a celor de evitat prin comportamente capabile sa asigure cea mai buna reactie personala impotriva stresului si de incetinire a procesului de imbatranire. Dr. Bruno Brigo este specialist in medicina interna homeopatie fitoterapie si oligoterapie.

Momentan costa 9.64 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Dieta si grupele sanguine. Propunerea revolutionara a lui Peter D`Amo carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu