Dieta si nutritie. O abordare ayurvedica a alimentatiei carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Dieta si nutritie. O abordare ayurvedica a alimentatiei? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Rudolph Ballentine Descriere: Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale. Colectia Sa fii sanatosdeschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata. Dieta si nutritie este o carte extrem de complexa care cuprinde o perspectiva holistica (atat din punct de vedere oriental cat si occidental) asupra unuia dintre cele mai importante aspecte ale mediului ecologic: alimentatia. Miscarea anumitor minerale si compusi de natura vegetala sau animala in interiorul organismului uman este cunoscuta in general sub numele de nutritie. Dr. Rudolph Ballentine un cunoscut specialist in domeniul medicinei alternative si complementare trateaza acest subiect cu mare rigurozitate dar si cu o rara bogatie de nuante imbinand cunoasterea stiintifica actuala cu o traditie milenara extrem de valoroasa. Sectiunile acestui volum furnizeaza cititorului informatii exacte si utile legate de o istorie a tipurilor de alimentatie occidentala descrierea amanuntita a elementelor esentiale din alimente (vitamine minerale proteine grasimi carbohidrati) sfaturi privind alcatuirea unei diete echilibrate stadiile (transformarile) prin care trece hrana in interiorul organismului uman o abordare ayurvedica a alimentatiei precum si o prezentare a efectelor pe care le au alimentatia si obiceiurile alimentare asupra mintii emotiilor si constiintei. Stilul concis si clar al cartii completeaza aceasta perspectiva cuprinzatoare asupra diverselor fatete ale nutritiei si ale relatiei dintre dieta si starea de bine fizica si psiho-emotionala.

Momentan costa 22.98 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Dieta si nutritie. O abordare ayurvedica a alimentatiei carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu