Dieta Vanator-Fermier carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Dieta Vanator-Fermier? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Mark Liponis Descriere: Din ce in ce mai multi oameni devin supraponderali. De obicei medicii ii sfatuiesc pe pacienti sa manance mai putin si sa faca mai multa miscare ceea ce se reduce in final la vechea paradigma a caloriilor consumate si eliminate. Cercetarile medicale in privinta dietelor sunt confuze si adesea contradictorii. Nici doctorii nici pacientii nu ar putea spune cucertitudine care plan de scadere a greutatii este cel mai bun! Ne vedem nevoiti sa experimentam sperand sa avem norocul de a da peste formula magica. Se naste intrebarea de ce nu reuseste medicina sa sorteze noianul de informatii si sa ne ofere sfaturile cele mai bune care sa dea posibilitatea oamenilor sa scape de kilogramele in plus si sa-si imbunatateasca sanatatea? Din fericire studii stiintifice recente arunca o lumina noua asupra subiectului si s-ar putea sa ne ajute sa gasim in sfarsit o solutie a problemei: pentru unii e mai potrivita dieta saraca in glucide pentru altii cea saraca in lipide. De ce? Pentru ca unii oameni au un metabolism de vanator in vreme ce altii au un metabolism de fermier. In cartea de fata doctorul Mark Liponis un renumit expert in medicina preventiva si integrativa iti va arata cum sa determini ce tip de metabolism ai si ce dieta este mai potrivita pentru tine astfel incat sa iti reduci greutatea si sa-ti imbunatatesti sanatatea in acelasi timp.

Momentan costa 6.43 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Dieta Vanator-Fermier carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu