Fii in forma fara sa mergi la sala! Ghidul complet al exercitiilor de fitness pe care le poti face acasa carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Fii in forma fara sa mergi la sala! Ghidul complet al exercitiilor de fitness pe care le poti face acasa? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Scott Tudge Descriere: Crezi ca nu ai timp pentru exercitii fizice? Te-ai saturat sa platesti multi bani pentru un abonament la sala pe care nici macar nu il folosesti prea des? Cu ajutorul cartii Fii in forma fara sa mergi la sala! vei descoperi cum sa iti folosesti timpul liber pentru a fi in forma fara costuri mari. Cartea include: Exercitii pas cu pas si programe pe care le poti face acasa pentru forta flexibilitate si sanatate. Sfaturi profesioniste cu privire la elaborarea unor planuri proprii de fitness in functie de ceea ce doresti sa obtii. Recomandari cu privire la dieta si evitarea accidentarilor. Scott Tudge este de zece ani antrenor personal lucrand cu numerosi sportivi amatori si de performanta. Semneaza articole pentru publicatiile Mens Health Magazine Top Sante si The Times.

Momentan costa 21.63 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Fii in forma fara sa mergi la sala! Ghidul complet al exercitiilor de fitness pe care le poti face acasa carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu