Ghid de detoxifiere. Metode simple de eliminare a toxinelor din organism carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Ghid de detoxifiere. Metode simple de eliminare a toxinelor din organism? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Christopher Vasey Descriere: CarteaGhid de detoxifiere. Metode simple de eliminare a toxinelor din organism estescrisa de Christopher Vasey siapare la editura Niculescu. Confruntat cu o dubla necesitate de a compensa in mod real impactul nociv al modului si al mediului sau de viata asupra organismului si de afla calea spirituala in functie de aspiratiile specifice (ca o compensare necesara fata de zbaterea in material) omul modern poate recurge pentru a-si intari mijloacele de aparare ale organismului la modificarea alimentatiei (prin selectia alimentelor a provenientei cantitatii si calitatii acestora) la diminuarea aportului de substante toxice in organism prin consumul unor droguri (tutun alcool cafea medicamente) si la practicarea regulata a unor exercitii fizice (pentru a combate asa-numita autointoxicare cauzata de sedentarism si imposibilitatea oxidarii deseurilor interne rezultat al metabolismului celular). Compensatii pertinente fata de agresiunea toxica sporita la care este supus omul zilelor noastre masurile enuntate par totusi depasite mai cu seama in mediul urban de agresivitatea incarcaturii toxice generatoare de numeroase maladii iar solutia nu se intrevede decat in interventia transanta a tehnicilor corporale de detoxifiere si o corectare constienta a alimentatiei. Cuprins Partea I. Drenarea toxinelor (drenajul emonctoriile derivatiile) Partea a II-a. Dezincrustarea deseurilor preofunde (dezincrustajul tehnicile de dezincrustaj) Concluzii: Anexe (note despre folosirea plantelor medicinale masajul zonelor reflexogene plantare dezintoxicarea toxicomanilor si curele de drenaj cure de slabire si detoxificare) Bibliografie Index al drenantilor si al tehnicilor.

Momentan costa 5.63 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Ghid de detoxifiere. Metode simple de eliminare a toxinelor din organism carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu