Ghidul aditivilor alimentari carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Ghidul aditivilor alimentari? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Corinne Gouget Descriere: Un ghid usor de folosit care ne ajuta sa alegem alimentele cele mai sanatoase atat pentru adulti cat si pentru copii. Multi dintre noi vrem sa stim ce se ascunde in spatele denumirilor si codurilor de pe etichetele alimentelor. Exista aditivi nocivi si aditivi care nu reprezinta un pericol pentru sanatatea noastra? In acest ghid principalii aditivi alimentari sunt prezentati schematic intr-un tabel in care se specifica utilizarea in industria alimentara si gradul lor de periculozitate inclusiv tulburarile de sanatate pe care le pot provoca. Capitole separate descriu in detaliu cei mai cunoscuti aditivi – aspartamul glutamatul monosodic maltodextrina – precum si diferite produse testate de autoare.

Momentan costa 14.42 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu