Grupa de sange AB si viata individuala carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Grupa de sange AB si viata individuala? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Ciocan Virginia Descriere: Purtatorii grupei de sange AB sunt persoane nonconformiste carismatice vesnic in cautare de ceva nou neacceptand rutina. Sunt cei mai rezistenti indivizi la stres si de aceea cand se neglijeaza si supraliciteaza fac caderi ale sistemului imunitar. Sunt firi sociabile muncitoare ambitioase perseverente perfectioniste cu reale calitati de lider. Desi genetic sunt programati pentru consum de carne nu o pot face decat moderat deoarece fermentii lor digestivi nu le permit digerarea hranei hiperproteice din care cauza excesul nedigerat se depune sub forma de colesterol pe vasele de sange sau ca depozite de grasime sub piele.

Momentan costa 6.84 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Grupa de sange AB si viata individuala carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu