Hrana de zi cu zi. Intre sanatate deplina si sinucidere lenta carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Hrana de zi cu zi. Intre sanatate deplina si sinucidere lenta? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Nicolai Z. Bruja Descriere: Partea I1. Ateroscleroza – boala milenara2. Ateroscleroza – boala arterelor3. Factori de risc aterosclerotici4. Patolalimentatia – placerea care ucide5. Norme pentru o alimentatie rationala6. Structura principalelor componente alimentare7. Patoalimentatia factor capital de risc in bolile cardiovasculare8. Colesterolul9. Transportul colesterolulu din tesuturile periferice10. Dislipidemiile si ateroscleroza11. Hipertrigliceridemiile12. Depistarea hiperlipidemiilor13. Moduri de interpretare a rezultatelor14. Alte anomalii posibili15. Hipertrigliceridemia factor de risc vascular16. Diagnosticarea hipertrigliceridemiilor17. Consumul de alcool si tabloul lipidic18. Contributia sindromului X metabolic la Boala Cardiovasculara Partea a II-a19. Notiuni de antiaterosclerotica20. Sfaturi practice pentru evitarea sau invingerea dislipidemiilor21. Particularitati ale regimuli alimentar in functie de tipul de hiperlipidemie22. Dieta si boala vasculara la copii23. Factori de risc aterogen la copii24. Notiuni de terapie medicamentoasa25. Supravegherea tratamentului26. Hipercolesterolemia la copii27. Reactiile adverse si contraindicatii28. Tratamentul hiperlipidemiilor Partea a III-a29. Cateva notiuni de profilaxie in bolile vasculare30. Bilant global de sanatate testarea organismului31. Cateva dintre poruncile pentru prevenirea aterosclerozei si bolilor vasculare

Momentan costa 11.85 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Hrana de zi cu zi. Intre sanatate deplina si sinucidere lenta carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu