Hrana pentru viata. Miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Hrana pentru viata. Miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Dr. Daniel Menrath Descriere: Ghidul fiecaruia prin viata ar trebui sa fie simplitatea si masura pentru ca viata in esenta ei este simpla dar noi nu am facut decat sa ne indepartam de ea in atatea secole de civilizatie. Nu trebuie decat dand la o parte obisnuintele sa ne aplecam asupra noastra si sa vedem de ce anume avem nevoie cu adevarat. Atitudinea noastra mentala si alimentatia pot fi cauza multor boli. De multe ori intuim aceasta legatura dar preferam totusi sa o ignoram pentru ca este mai comod si mai simplu sa luam o pastila si sa stergem disconfortul decat sa schimbam ceva in noi. Hrana pentru viata ofera informatii clare despre cum se petrec lucrurile in corpul nostru care sunt procesele si mecanismele care ne fac sa ne simtim obositi aparent fara motiv sau dimpotriva sa ne simtim bine plini de viata si energie. Exista cateva obiective clare ale programului de nutritie cel mai important fiind detoxifierea. Cat de importanta este aceasta intr-o societate bazata pe consum in care nu mai conteaza nevoile reale ci doar cat de mult ne putem oferi ne dam seama dupa cat de mult auzim cuvantul boala in jurul nostru. La fel de importanta este economisirea energiei de care dispunem si sporirea ei. Starea de echilibru spre care fiecare tindem se bazeaza si pe energia noastra de gestionarea careia suntem raspunzatori. Un aspect deloc de neglijat este orientarea acestei energii. Gandurile care ne macina obsesiv ne mananca energia si ne lasa descoperiti in fata problemelor cu care ne confruntam. O viata echilibrata nu inseamna sa traiesti dupa calendar sau dupa ceas ne spune Daniel Merath si fiecare dintre noi simte cand masura este intrecuta. Nu trebuie decat sa ne luam putin ragaz si sa ne aplecam asupra noastra pentru a descifra mai bine semnalele pe care corpul ni le transmite. Hrana pentru viata este o carte nu doar despre o alimentatie sanatoasa dar mai ales despre viata si esenta ei despre incredere reintoarcere la sine si iubire.

Momentan costa 25.96 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Hrana pentru viata. Miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu