Hrana vie. O speranta pentru fiecare carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Hrana vie. O speranta pentru fiecare? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Ernst Gunter Descriere: Alimentele nefierte pot contribui la vindecarea sau ameliorarea multor boli ale civilizatiei. Pana in prezent medicii si pacientii au avut multe rezultate pozitive aplicand terapia cu cruditati in special in cazul bolilor cronice ca reumatismul diabetul bolile de piele bolile aparatului cardio-vascular cancerul sau scleroza multipla. Numeroase studii activitatea de multi ani a medicilor de specialitate si experientele pozitive ale multor oameni confirma faptul ca alaturi de alte masuri consumul de cruditati reprezinta o importanta terapie de baza. Nicio alta terapie nu poate influenta atat de profund metabolismul ca terapia nutritionala. Cartea Hrana vie ofera acces usor la principiile de baza ale alimentatiei naturiste. Ernst Gunter dovedeste ca cruditatile previn imbolnavirea organismului si vindeca numeroase maladii inclusiv cancerul. Cartea contine concluziile autorului despre alimentele sanatoase si nesanatoase retete de hrana vie si numeroase sfaturi menite sa aduca un plus calitatii vietii si sa vindece problemele de sanatate.

Momentan costa 17.34 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Hrana vie. O speranta pentru fiecare carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu