Imunoslabire carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Imunoslabire? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Dominique Rueff Descriere: Aceasta carte face parte din colectia Medicala a editurii Spandugino. Scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemiei. Cartea doctorului francez Dominique Rueff specialist in nutritie si adept al medicinii integrative propune o noua metoda de slabire care se bazeaza pe studiul personalizat al obiceiurilor alimentare al intolerantelor digestive si al consumului de produse zaharoase. Aparuta in Franta in 2012 Imunoslabire – scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemieinu se vrea a fi o alta carte despre diete ci mai degraba o carte de sensibilizare a publicului in privinta unor aspecte legate de alimentatia noastra de zi cu zi care ne influenteaza atat sanatatea cat si modul de raportare la lumea inconjuratoare. Cartea este destinata atat specialistilor cat si publicului larg si prezinta intr-un limbaj pe alocuri ironic si plin de umor toate detaliile metodei de slabire si felul in care se poate ajunge la obiceiuri alimentare sanatoase.

Momentan costa 14.3 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Imunoslabire carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu