In apararea mancarii – Manifestul unui gurmand carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea In apararea mancarii – Manifestul unui gurmand? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Michael Pollan Descriere: In apararea mancarii este o pledoarie pentru hrana pe care un profesor de jurnalism a scris-o in calitate de consumator. Michael Pollan isi propune sa identifice problemele alimentatiei moderne intorcandu-se in timp si surprinzand momentele cheie in evolutia stiintei nutritiei. Principalul vinovat de degringolada nutritionala din zilele noastre este considerat a fi nutritionismul doctrina care a inlocuit alimentele cu nutrimentele. Odata cu aceasta mentalitate au aparut toate problemele de sanatate ale civilizatiei moderne. Industrializarea alimentatiei a facut ca alimentele integrale sa se transforme in produse alimentare rafinate complexitatea naturala sa fie redusa la simplicitatea industriala calitatea sa fie inlocuita de cantitate frunzele cu seminte si cultura alimentatiei cu stiinta alimentatiei. Nu este usor sa te sustragi acestei situatii dar dorinta unei alimentatii si a unei vieti sanatoase pot constitui o motivatie foarte puternica. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te hranesti cu hrana in special cu vegetale si in cantitati moderate. Aceasta carte prezinta evolutia stiintei nutritiei si o data cu ea a nutritionismului considerat a fi principalul vinovat de transformarea alimentelor in nutrimente. Industrializarea alimentara a transformat hrana in produse alimentare de aceea sfatul autorului de a manca hrana ne indeamna la o alimentatie naturala in special vegetala si moderata.

Momentan costa 8.68 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta In apararea mancarii – Manifestul unui gurmand carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu