Integral: Regandind stiinta nutritiei carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Integral: Regandind stiinta nutritiei? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: T. Colin Campbell Descriere: Integral reprezinta o calatorie care ne deschide ochii si modifica paradigmele cu ajutorul unei gandiri avansate despre alimentatie un tur de forta stiintific cu implicatii puternice pentru sanatatea noastra si pentru lumea in care traim. Stiinta nutritiei blocata de mult intr-o mentalitate reductionista este in varful unei revolutii. Standardul traditional al cercetarii implica studiul nutrientilor in mod individual in tentativa de a determina impactul lor particular asupra organismului uman. Acest gen de studii ajuta companiile care incearca sa demonstreze ca exista o substanta chimica in lapte sau in produsele foarte procesate care este buna pentru noi dar ofera doar o viziune ingusta a complexitatii proceselor care au loc de fapt in corp si a modului in care alimentele contribuie la sanatatea noastra. In cartea Studiul China T. Colin Campbell (impreuna cu fiul sau Thomas M. Campbell) a revolutionat modul in care gandim nutritia dovedind ca alimentatia vegetariana bazata pe produse cat mai integrale este cea mai sanatoasa. Acum in Integral el explica stiinta din spatele dovezilor modurile in care paradigma stiintifica actuala ignora complexitatea fascinanta a organismului uman si de ce in conditiile in care avem dovezi covarsitoare ca tot ceea credem ca stim legat de nutritie este eronat nu ne-am schimbat obiceiurile alimentare. Integral reprezinta o calatorie care ne deschide ochii si modifica paradigmele cu ajutorul unei gandiri avansate despre alimentatie un tur de forta stiintific cu implicatii puternice pentru sanatatea noastra si pentru lumea in care traim.

Momentan costa 33.81 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Integral: Regandind stiinta nutritiei carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu