Mananci cat poti slabesti cat vrei! carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Mananci cat poti slabesti cat vrei!? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Raluca Badulescu Descriere: Sunt diete cu ajutorul carora poti slabi chiar 20 de kilograme intr-o luna. Dar la ce-ti foloseste? Caci dupa un regim atat de strict esti brusc terminat. De foame de oboseala de nervi. Si te reapuci usor usor de mancat. Asimilezi orice te ingrasi la loc si te intorci in casuta-start Sunt prea gras si nu pot face nimic. In volumulMananci cat poti slabesti cat vrei! Raluca Badulescuva recomanda un stil nou de viata care in mod sigur va va duce la o constanta si sigura scadere in greutate. Iata ca Raluca prin ceea ce scrie demonstreaza ca […] in viata nu conteaza ambalajul ci atitudinea increderea in tine pe care ti le dau educatia inteligenta prietenii. Experienta ei este o lectie pentru toti cei care vor sa traiasca relaxati zambitori fara a tine cont de rigorile lui 90-60-90 in care culmea si eu cred data fiind profesia mea! Dovada ca m-a convins si pe mine de superficialitatea acestui trend este ca in ultima mea prezentare Funeral ea a fost mireasa colectiei! Ce vreti mai mult? Catalin Botezatu Nu stiu cate din cititoarele acestei carti o cunosc intr-adevar peRaluca Badulescu. Veti avea o mare surpriza descoperind un om extraordinar de frumos de plin de viata de curajos de pozitiv si de bun. Cate dintre voi aveti curajul sa va schimbati viata? Cate dintre voi va asumati felul in care aratati? Va spun eu: foarte putine. Invatati de la Raluca ce inseamna sa traiti ce inseamna sa pierzi kilogramele in plus FARA EFORT ce inseamna sa te reinventezi si sa ai curajul sa te bucuri de fiecare zi. Dana Budeanu

Momentan costa 4.33 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Mananci cat poti slabesti cat vrei! carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu