Manual de dietetica in practica medicala curenta carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Manual de dietetica in practica medicala curenta? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Albert-Francois Creff Descriere: Dietetica este un mijloc natural prin care putem sa ne mentinem sau sa ne redobandim starea de sanatate. Volumul prezinta valoarea nutritiva a alimentelor si tipurile de comportamente alimentare precum si elementele de dietoterapie care intervin in bolile metabolice sau nutritionale – obezitate diabet guta afectiuni digestive si hepatice osteoporoza etc. – si in situatii fiziologice specifice – sarcina si alaptare practicarea sportului de performanta diferitele etape de varsta. De asemenea sunt analizate posibilele interactiuni dintre alimente si unele medicamente precum si tulburarile de comportament alimentar ca anorexia si bulimia. Numeroasele tabele sintetice sfaturi alimentare si modele de regim sunt utile pentru studenti medicii nutritionisti si dieteticieni precum si pentru medicii de familie care doresc sa le prescrie pacientilor un regim alimentar corect. Cuprins: Echilibrul alimentar Obezitatea comuna Diabetul Litiazele urinare Refluxul gastroesofagian Bolile stomacului Bolile ficatului si ale vezicii biliare Alimentatia si bolile neurologice Osteoporoza Anemiile Sarcina – alaptarea Adolescentii Persoanele in varsta Sportivii Tulburarile de comportament alimentar.

Momentan costa 9.03 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Manual de dietetica in practica medicala curenta carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu