Metoda Dukan. 700 de retete noi pentru a ajunge la greutatea corecta si a o pastra definitiv. Vol 15 carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Metoda Dukan. 700 de retete noi pentru a ajunge la greutatea corecta si a o pastra definitiv. Vol 15? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Pierre Dukan Descriere: O colectie de 20 de volume in care vei gasi: 700 de retete nepublicate pana in prezent pentru a te bucura de placerea de a manca fara teama acumularii de kilograme Meniuri complete pentru fi ecare etapa a metodei Dukan inclusiv variantele lor potrivite pentru trecerea dintr-o etapa in alta Retete explicate pas cu pas cu informatii clare si ilustratii sugestive Preparate gandite special pentru tine de dr. Pierre Dukan si de echipa sa Solutii ingenioase pentru momentele speciale ale zilei: pranz in familie cina cu colegii chiar si petreceri aniversare! Un program complet bazat pe recomandarile dr. Dukan pentru a valorifica in cel mai sigur mod beneficiile metodei sale.

Momentan costa 7.03 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Metoda Dukan. 700 de retete noi pentru a ajunge la greutatea corecta si a o pastra definitiv. Vol 15 carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu