Mini stepper Kondition SS 032 cu computer

steppere fitness preturi ieftine

Cauti Mini stepper Kondition SS 032 cu computer? Vezi cele mai bune steppere fitness, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre steppere aerobice.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de 50%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Mini stepper Kondition SS 032, computer si corzi, Negru: a obtinut nota 4 din 11 recenzii. Descriere:

Mini stepperul cu computer Kring va pune circulatia sangelui in miscare si antreneaza muschii picioarelor intr-un antrenament eficient, cat si posibilitatea de miscari laterale.
Doua amortizoare hidraulice asigura un nivel substantial de rezistenta. • Pedale anti-alunecare
• Manere moi
• Cadru rezistent (masa maxima admisa 100 Kg) Mod de antrenament • Orizontal
• Vertical
Display digital • Timp
• Numararea pasilor
• Cadenta
• Energie consumata
Totul prin schimbarea automata pe display a informatiilor. Beneficii Permite pierderea in greutate, efectuarea de exercitii cardio, tonifierea zonei inferioare a corpului (fesieri, coapse, gambe) si a muschilor abdominali.Mic si practic, ideal pentru sport la domiciliu. Antrenamente Produs conceput pentru utilizare la nivel ocazional, sedinte de 25-30 minutre, de 2-3 ori pe saptamana. Fiecare sedinta trebuie sa inceapa cu o incalzire de 3-5 minute (pentru initiere este recomandat un timp de incalzire mai mare). Daca incepeti rapid antrenamentele riscati sa mariti riscul de ranire si astfel pierdeti din energie. La finalul fiecarei sedinte se recomand un timp de recuperare. Eficienta mai buna Pentru a lucra zona taliei si a abdomenului este recomandata o miscare de rotatie a soldurilor la fiecare pas. Detalii Dimensiuni: 47 x 33 x 22 cm Momentan costa 148 la Emag.

Cauti stepper la pret ieftin? Vezi aici cele mai bune steppere aerobice din 2016 si aparate fitness, pareri si beneficii, si comanda ce ti se potriveste. Care sunt insa cele mai bune steppere? depinde de exercitiile pe care doriti sa le faceti. Daca doriti sa faceti ceva miscare, nu aveti probleme cu silueta si doriti sa optati pentru ceva ieftin, atunci va recomand un stepper aerobic (banca aerobica ieftina). Stepper pareri: personal cred ca aceste aparate fitness sunt foarte utile persoanelor care nu apuca sa faca multa miscare pe timpul zilei. Nu recomand foarte mult bancile de aerobic, deoarece majoritatea folosim scarile, iar in acest caz deja ne antrenam muschii. In schimb recomand foarte mult stepperele cu corzi si Ab Generator.

Cauta Mini stepper Kondition SS 032 cu computer la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu