Platforma Step Training TOORX Negru

steppere fitness preturi ieftine

Cauti Platforma Step Training TOORX Negru? Vezi cele mai bune steppere fitness, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre steppere aerobice.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de 26%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Platforma Step Training TOORX Negru, 2 nivele: a obtinut nota 5 din 1 recenzii. Descriere:

Platforma step de la TOORX este perfecta pentru executarea exercitiilor cardio, exercitii de intindere si reabilitare, cat si in exercitii cu greutati.

Specificatii Tehnice:

Suprafata anti-alunecare
Reglare pe 2 nivele (10 / 15 cm)
Dimensiuni asamblat (L x l x h): 68 x 28 x 10/15 cm
Culoare: negru/gri Momentan costa 109 la Emag.

Cauti stepper la pret ieftin? Vezi aici cele mai bune steppere aerobice din 2016 si aparate fitness, pareri si beneficii, si comanda ce ti se potriveste. Care sunt insa cele mai bune steppere? depinde de exercitiile pe care doriti sa le faceti. Daca doriti sa faceti ceva miscare, nu aveti probleme cu silueta si doriti sa optati pentru ceva ieftin, atunci va recomand un stepper aerobic (banca aerobica ieftina). Stepper pareri: personal cred ca aceste aparate fitness sunt foarte utile persoanelor care nu apuca sa faca multa miscare pe timpul zilei. Nu recomand foarte mult bancile de aerobic, deoarece majoritatea folosim scarile, iar in acest caz deja ne antrenam muschii. In schimb recomand foarte mult stepperele cu corzi si Ab Generator.

Cauta Platforma Step Training TOORX Negru la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu