Recenzie bicicleta fitness, Top Sport, TS 231, Greutate volanta 7 kg, 8 Trepte, 120 kg suportate, Gri/Negru

bicicleta fitness, Top Sport, TS 231, Greutate volanta 7 kg, 8 Trepte, 120 kg suportate, Gri/Negru pret ieftin

Bicicleta fitness, Top Sport, TS 231, Greutate volanta 7 kg, 8 Trepte, 120 kg suportate, Gri/Negru– Vezi cele mai bune biciclete fitness TOP SPORT, citeste recenzii si pareri, precum si articole despre aparate fitness.

Cauti biciclete fitness sub 1500 Lei? Vezi daca aceasta bicicleta este la reducere in magazinele online!. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi oferta aici!

Bicicleta fitness, Top Sport, TS 231, Greutate volanta 7 kg, 8 Trepte, 120 kg suportate, Gri/Negru reducere

Pretul difera in functie de discul de greutate si de modelul ales. Bicicleta fitness este o achizitie foarte importanta si este recomandat sa mizezi pe confort si calitate. Concluzie: Oferta este buna, magazinul este de incredere, insa fiecare persoana are anumite preferinte in materie de biciclete fitness, de aceea este imposibil sa spunem ca acest model este cel mai bun pentru Dvs. Va recomandam sa luati in considerare toate caracteristicile produsului, sa il comandati si in cel mai rau caz, in care nu sunteti multumiti, aveti o perioada in care puteti returna produsul si primiti banii inapoi!

Caracteristici generale Sport Fitness Tip bicicleta Standard Mecanism Magnetic Nivel pregatire Intermediari Functii Reglabila Numar trepte dificultate 8 Greutate maxima suportata 120 Kg Greutate volanta 7 Kg Culoare Gri

Descriere Ergometru pentru biciclete TOP SPORT TS 231 GREY, Cu 7 kg. Volant, cu 8 niveluri de înc?rcare, pân? la 120 kg. greutatea maxim? a cursantului 7 Kg / disc magnetic 8 – niveluri de înc?rcare cu puls încorporat al mânerelor Func?ii ale computerului: scanare, vitez?, distan??, timp, calorii, kilometraj ?i impuls Dimensiuni în stare asamblat?: 85 x 46 x 118 cm. Greutatea maxim? a stagiarului – 120 kg. Greutatea dispozitivului – 18 kg. Momentan costa 1271 la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Click aici pentru detalii !

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness! Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin. Descopera cele mai bune biciclete fitness mecanice, magnetice, eliptice, biciclete de fitness pliabile pentru casa ta, precum si biciclete medicinale pentru recuperare.

Bicicleta fitness, Top Sport, TS 231, Greutate volanta 7 kg, 8 Trepte, 120 kg suportate, Gri/Negru

bicicleta fitness, Top Sport, TS 231, Greutate volanta 7 kg, 8 Trepte, 120 kg suportate, Gri/Negru

Product SKU: TS231

Product Brand: TOP SPORT

Product Currency: RON

Product Price: 1271

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
3

Cauta Recenzie bicicleta fitness, Top Sport, TS 231, Greutate volanta 7 kg, 8 Trepte, 120 kg suportate, Gri/Negru la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu