Stretching carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Stretching? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Estefania Martinez Nussio Descriere: Efectuarea cu regularitate a unei activitati fizice moderate este una dintre cele mai simple modalitati de imbunatatire a sanatatii si de mentinere a formei fizice. Pe langa numeroasele efecte pozitive asupra sanatatii stretchingul va ajuta: sa va mentineti corpul si mintea in armonie folosing tehnici de intindere relaxare si respiratie sa eliminati sedentarismul si sa va simtiti in forma efectuand o activitate linistita si placuta sa combateti stresul in mod eficient prin exercitiile de concentrare si relaxare. Stretchingul este: O metoda simpla si eficienta prin intermediul careia puteti obtine o elasticitate musculara remarcabila fara sa riscati nimic. O tehnica de intindere a muschilor in mod natural care consta in mentinerea unui muschi intins pentru o perioada cuprinsa intre 10 si 30 de secunde. Exercitiile de stretching sunt usor de invatat. Pot fi practicate fara sa fie nevoie de instrumente ajutatoare si sunt potrivite pentru toate varstele: tineri varstnici persoane neobisnuite cu exercitiil fizice sau aflate intr-o forma fizica buna amatori sportivi de elita femei insarcinate.

Momentan costa 19.84 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Stretching carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu